Nieuwe buren Glazenmaker maken kennis

Kennismaken met nieuwe buren doe je niet elke dag. Nieuwsgierigheid voerde dan ook de boventoon tijdens de kennismaking met de nieuwste huurders van de Glazenmaker in de Klaarbeek.

De laatste huurwoningen in de Eper wijk worden binnenkort opgeleverd. Een goed moment om de toekomstige bewoners kennis te laten maken met elkaar en met hun aanstaande woningen. 

Tijdens een gezellig onderonsje in het clubgebouw van de schaatsvereniging schudden de toekomstige buren elkaar de hand. Ook werd iedereen op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen en was er ruimte voor het stellen van vragen. Daarna toog het gezelschap in het voorjaarszonnetje richting de woningen. Duimstok en rolmaat bij de hand, want dit was de uitgelezen kans om de juiste maat op te nemen voor de gordijnen of de vloerbedekking.

De gasloze woningen worden naar verwachting medio april opgeleverd door aannemer Nijhuis Bouw. Met de oplevering van de laatste huurwoningen komt de voltooiing van de nieuwe wijk in zicht. De voorbereidingen voor de Klaarbeek startten al 20 jaar geleden. En het resultaat mag er zijn: een mooie wijk met een grote diversiteit aan woningen en veel ruimte voor groen en recreatie.

Overzicht